sobota 16. júna 2007

Viete čo robia keď spíte?

Kedže tu máme víkend a dušu sme si ešte pred jeho začiatkom stihli prepláchnuť (pozn. nie alkoholom..to až dnes) rozhodol som sa že uverejním istý škandalózny materiál, ktorý čakal dlhšiu dobu na zverejnenie. Čerstvo doštudovaní, študujúci alebo aj tí, ktorí si na to spomenú len pri nostalgických stretnutiach pri poháriku či fľaši iste vedia čo je to organizácia voľného času v internátnom prostredí. Poldňové varenie je už za nami, vonku sa isť nehodí, mozog pracuje na plné obrátky ako sa ešte vyhnúť náhľadu do učebných materiálov, veď je predsa ešte pár hodín víkend. Ak je poruke technické vybavenie a chuť môže to dopadnúť aj takto.


Na začiatku sú nevinné pohľady, líca sfarbí rumenec, oči sa stále nevedia odtrhnúť od vysneného objektu.On a ono.


Aké krásne je len tak ležať a čítať spolu francúzsky slovník.."Je t´aim"


Prídu prvé dotyky, chytia sa za ruky, ona/o je celá v rozpakoch, on si vraví:"Bude transfer bude transfeer!". Všetci ako on by len prenášali..rozsievači ich zvyknú volať. Semienka spozorneli, možno dnes vyrazia konečne na cestu, ktorá sa neskončí v tmavom temnom odtoku. Pozrite..na nich.


A je to tu, čas sa zastavil, ich tváre sa blížia k sebe, nevypočítali to správne a ako prvé sa stretnú ich nosy. Roztomilo sa usmejú, na tvári sa jej urobia maličké jamky. Prisajú sa na seba, veľké vráta sa otvárajú a ich vlhké jazyky si dajú úvodné seeerwus.


Potom to už naberá spád, On je dychtivý, Ona tiež..chcela by niečo povedať, ale tu predsa reči nepatria. Nedal jej šancu.


Prekvapil ju, toto nečakala..ale z lásky k nemu sa na to dala. Dobre,že si na praktikách čmajzla latexové rukavičky.(Ak je táto pasáž na Vás moc, ospravedlňujem sa:)


Ich telá splynuli v rytmickom tanci. V hlbokých zákutiach jeho mysle sa mu vybavili predchádzajúce životy, túžba, dusný prales, dychčanie a rev ..ugh ugh ..uuf ufff....explózia, nirvána, ejakulácia, chrapot...


Zaspali v pevnom objatí...bola to ich prvá noc...snaď nie posledná, veď do konca semestra bude ešte veľa dlhých nudných víkendov...



V príspevku boli použité ilustračné fotografie, neobsahuje žiadne autobiografické prvky a prípadná podobnosť so skutočnými zážitkami niektorého z čitateľov je náhodná.

A aby nevznikol mylný dojem..nie,nechýba mi sex (veľmi) ani z toho nie som frustrovaný..len mi trošku predrbáva..inak v porádku.


Príjemné sobotné popoludnie prajem

2 komentáre:

FanaticGay povedal(a)...

clovece este ze som si to nenechal na citanie do prace lebo to by som si urcite cvrkol. Tak internaty...

-- kamikatze -- povedal(a)...

tvoja teoria evidentne podporuje moju... podla mna ale hlavne zurkuju